Χόνδρική Πώληση | Αττική και Πανελλαδικά

ekret@otenet.gr 210 - 3479 318

 

Από τα πιο δημοφιλή φυσικά και επεξεργασμένα προϊόντα, το κρέας πωλείται σε πολλά είδη επιχειρήσεων, ενώ διατίθεται προς αγορά σε διάφορες μορφές: νωπό, επεξεργασμένο, ή μαγειρεμένο. Η δημοφιλία του αυτή και η μαζική του κατανάλωση, εγείρει την ανάγκη μέτρων και αυστηρών προδιαγραφών για την εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που διατίθενται στο κοινό.

  

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων – ΕΦΕΤ Ελλάδος, έχει καταρτίσει λεπτομερή «Οδηγό Υγιεινής για τις Επιχειρήσεις Αποθήκευσης και Διανομής Τροφίμων σε Συνθήκες Περιβάλλοντος, Ψύξης ή Κατάψυξης», που αφορούν φυσικά και τον τομέα των κρεάτων. Εκεί δηλώνεται, και με βάση και την ισχύουσα νομοθεσία, ότι η εφαρμογή ενός συστήματος HACCP (Hazard Analysis - Critical Control Points, Ανάλυση Κινδύνου – Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου) «είναι ικανή να διασφαλίσει την παραγωγή, αποθήκευση και διακίνηση ασφαλών προϊόντων».

 

Άρα, το λεγόμενο «HACCP», είναι η εφαρμογή ενός συστήματος ελέγχου της διασφάλισης της υγιεινής των τροφίμων και η ακόλουθη πιστοποίηση της.

 

Στην πράξη, το σύστημα HACCP είναι μια συστηματική εξέταση και προσέγγιση μικροβιολογικών, χημικών και φυσικών κινδύνων που μπορεί να προκύψουν κατά τις διαδικασίες συντήρησης και εφοδιασμού, και η ακόλουθη εφαρμογή μέτρων για την καταπολέμησή τους.

 

Το νωπό κρέας είναι ένα ευαλλοίωτο προϊόν, το οποίο όμως με τις κατάλληλες συνθήκες φύλαξης και διανομής, μπορεί να διατηρηθεί άριστα, προκειμένου να φτάσει φρέσκο και λαχταριστό στο πιάτο μας!

 

Η Βιομηχανία Επεξεργασίας και Διανομής Κρέατος ΕΚΡΕΤ, διαθέτει διεθνή πιστοποίηση HACCP, σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο προσωπικό και εμπειρία, που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων της. Ασχολείται με την εισαγωγή, εμπορία, επεξεργασία, τυποποίηση και διανομή κρεάτων και παρασκευασμάτων από το 1980. Διαθέτει ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας που φροντίζει να διαθέτει σε χαμηλές τιμές! Επικοινωνήστε και ενημερωθείτε εύκολα και γρήγορα για τις προσφορές της ΕΚΡΕΤ εδώ, με ένα κλικ.

 

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX